Montag, 25. Juli 2016

Bak szerelmi horoszkóp 2019

A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban lehet része sokaknak. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak barátok. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.

Keress társat a szerelmi horoszkóp alapján, hiszen a kulcsok a romantikus jövőhöz a csillagokban vannak megírva. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. A Vízöntő furcsa a számodra.


Egyik oldalon elbűvöl, a másikon tudo hogy megőszülnél, ha kapcsolatot kezdenél vele. Horoszkóp , sorselemzés Tarot. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön.


Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod!

Ma nagyon hasznosak lehetnek alkalmazkodási képességei, mert egy kellemetlen szituációban bizony igencsak szüksége lehet toleranciájára. Idõnként azonban még ez a tulajdonság sem védi meg önt, kedves Bak. Napi horoszkóp október 26. Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Bak ma nagyon vigyázzatok! Készülj fel néhány spontán kalandra, amely akkor is elérhet, ha amúgy boldog párkapcsolatban élsz.


Bakokra nézve, hogy akiknek a szerelmi élete rendben lesz, annak az élete egyéb területei is. Nézd meg további horoszkópjainkat is. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami az asztrológia szerint a sors, a végzet, a megpróbáltatások és a lemondások szimbóluma. Bár egyrészrõl, nagyon izgalmas dolgok történhetnek szerelmi téren ma, kedves Bak , másrészrõl, igencsak félhet az új változásoktól, hisz alapvetõen érzelmi stabilitásra, biztonságra vágyik egy kapcsolatban.


Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. A szerelmi ügyeid azonban másként alakulnak, mint ahogyan remélted. Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod. Skorpió: Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat.


A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra. Ha eddig hiányzott a romantika, egy utazás által kiteljesíthetitek ezt is. A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg?


Most eláruljuk, ez hogy lehetséges!

Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Ez vár rád szerelem terén. Ha párkapcsolatban élsz, nem fog minden túl simán alakulni a hónapban. Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 28-tól 30-ig tart.


Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet.


Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet. Bak : Ha dolgoznod kell, akkor nagyon jó munkát végezhetsz, de ha nem kell, akkor is ez lesz a témád egész nap. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel.


Bak : Még az is lehet, hogy megmakacsolod maga és akkor sem teszed azt, amit valaki szeretne tőle ha az illető a feje tetejére áll. Jobban járnál, ha megfogadnád egy barát tanácsát, aki kívülállóként tisztán és világosan látja a helyzetedet.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts